Què llegim? Octubre

Us proposem un nou espai al blog on seguir gaudir llegint. Cada mes oferirem recomanacions de lectura per petits i grans.

Aquest Octubre ens ambientarem una miqueta i anirem a explorar llibres que parlen de la por (Halloween és una festa massa xula pels nens com per a que no els hi encanti). 

Tots els llibres els podreu trobar al Bibliobús Montserrat o bé demanar-los per a que us els portin (és un servei totalment gratuït). 

La por...

El Grotlin

Benji Davies sempre té la capacitat d'encisar amb els seus àlbums il·lustrats. En aquest cas un soroll posa en alerta a la petita, poc a poc anirem descobrint que és el Grotlin...
Edat: +3 anys

Y entonces nos perdimos

La nit del equinocci de tardor uns nens decideixen creuar el pont (el que els seus pares sempre han prohibit creuar)
L'aventura i la màgia estan servits en aquest còmic amb tints Miyazaki
Edat: +9 anys

Un sopar de por

Al restaurant del Xef Jean-Col Trinxat avui s'hi troben els personatges que més por fan del món. Vols descobrir quins àpats servirà?  Edat: +7 anys (una mica fastigoset)

Coraline

Neil Gaiman és un gran autor que utilitza la fantasia per entendre el món real. Coraline aconsegueix obrir una porta que la du a una realitat que s'assembla tant a la seva que fa por.
Edat: +10 anys

Els contes de fantasmes de l'avi

Plou, fa fred, el vent xiula i tomba els arbres, els llamps trenquen el cel… Fa una nit fantàstica! Si més no per quedar-se a casa i que l’avi t’expliqui històries terrorífiques. Que fan por. Molta por
Edat: +7 anys

Pequeños detectives de monstruos

Un bon llibre per endinsar-se en el rol amb els més petits. Amb aquest llibre caçareu monstres que hi ha per casa, com el monstre de les torretes o el monstre de darrera les portes. Un bon recurs per treballar les pors des del joc
Edat: +4 anys

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *