Per un nadal ple de joc :)

L’any passat per aquestes dates vam recomanar uns quants jocs de taula, que per nosaltres segueixen sent uns grans jocs! Així que no us perdeu el post de l’any passat! 

Aquest any incloem més jocs!! 

Jocs cooperatius: Per quan vols jugar en equip

Dodo és un joc cooperatiu on els jugadors hauran de fer servir la seva memòria, rapidesa i concentració per salvar l’ou abans de que caigui! 

A partir de 6 anys 

Un joc cooperatiu on tots els jugadors aniran fent fort el seu personatge i equipant-lo per aconseguir lluitar contra els monstres que apareixen, fins arribar al monstre final!

A partir de 8 anys

Un “escape room “fet joc de taula. Amb el vostre enginy haureu d’anar trobant la solució als enigmes que us proposa el joc i aconseguir entre tots superar les 9 històries que s’hi inclouen.

La versió d’adults també és genial!

A partir de 6 anys

Joc cooperatiu que cada cop és més exigent i complicat. Cada dia compta a la prehistòria, caçar, sobreviure als perills, caçar… Ser un equip és imprescindible per l’èxit. 

+10 anys

Jocs d'habilitat

Castillos i Catapultas és justament això, un castell i una catapulta. L’objectiu apuntar bé i aconseguir fer caure tots els soldats del contrincant. 

A partir de 7 anys

Un tres en ratlla tridimensional on hi ha la regla bàsica de que les pilotes abans han de votar un cop a la taula.

A partir de 6 anys

Un joc que ens convida a cosir els nostres monstres, braços cames, torç… però cada una de les peces ha de seguir una puntada concreta. Un joc d’atenció i motricitat fina per aconseguir fer viure el teu monstre. 

A partir de 6 anys

Joc de destresa i bon polze, has de construir una foguera amb les peces que van dient i amb el afegit que a vegades ho has de fer amb la mà esquerra o de dos en dos… Qui aconseguirà la foguera més alta?

A partir de 6 anys

Jocs per una tarda tranquil·la amb adults i nens i nenes més grans

Joc que va guanyar el Spiel des jahres de l’any (un dels millors premis en jocs de taula) i amb raó. Un joc bonic que ens convida a pensar les millors combinacions per a col·locar les llosetes i guanyar punts.

A partir de 10 anys (es pot fer variants per a nens més petits)

Un pirata ha amagat el seu tresor i varis pirates competirem per aconseguir-lo explorant la illa al mil·limetre. Tindrem pistes però també pistes falses. Un joc de deducció on un dels pirates aconseguirà el tresor

A partir de 10 anys

Un joc precios que entra pels ulls. L’objectiu és atraure als ocells a la nostra reserva natural, haurem de gestionar recursos per aconseguir els nostres objectius. Un joc de dificultat mitja.

A partir de 10 anys

Una carrera cap al dorado on el més ràpid serà el guanyador. Amb la mecànica del deck-building cada jugador anirà creant la seva mà de joc, millorant-la comprant cartes per aconseguir ser el guanyador. 

A partir de 8 anys

Jocs per riure i jugar amb amics

Un joc per portar fàcilment a qualsevol racó i que t’assegura amb molt poques cartes una estona molt divertida. Love letter és un joc de rols ocults on la picardia i la cara de poker són importants. 

A partir de 9 anys

Unes coordenades ens donaran el tret de sortida per a cercar la paraula que millor defineixi els dos conceptes de la coordenada. Un joc molt divertit on de forma cooperativa s’haurà d’intentar encertar el màxim de paraules. La creativitat i el pensament lateral són la clau. 

A partir de 7 anys

Un joc  per treure’l en qualsevol grup per passar una bona estona. De nou la creativitat i flexibilitat seran claus per aconseguir l’èxit. Un joc cooperatiu on les pistes han de portar a una de les persones a endevinar el concepte, però ningú es pot repetir!

A partir de 8 anys

Joc per portar a qualsevol buxaca de la motxilla i passar una bona estoneta jugant. A cada torn els jugadors escullen una carta i la mostren alhora, s’ordenen en les 4 files que hi ha i si alguna carta fa la número 6 de la fila aquell jugador se les emporta totes. Senzill, molt. Però també divertit, amb estratègia i imprevisible a vegades. 

A partir de 8 anys

Us desitgem que els reis, el tio i el papa noel us portin moltes hores de diversió amb els jocs de taula 😛 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *