Hilda al club de lectura

A l'últim club de lectura vam llegir Hilda de Luke Pearson

Si no coneixeu encara a la Hilda no us la podeu perdre: és valenta, artista, amb caracter,.. A les nenes i nens del club de lectura els hi han encantat les seves aventures i tenen ganes de llegir-ne més, i és que Hilda té 6 còmics i també alguna aventura més llarga en format llibre. 

Hilda està envoltada d’un món màgic ambientat en les criatures nórdiques, Trolls que es converteixen en pedra al rebre la llum solar, homes de fusta amb molta cocincència de la seva pròpia existència, els Minses que són esperits domèstics que aprofiten els espais buits de casa i creen espais paral·lels, però també gegants, follets, esperits de la muntanya i del mar… Tot un món amb una gràfica molt cuidada en tons vermells i blaus, i una edició preciosa feta per Barbara Fiore Editora, amb una enquadernació molt cuidada i en gran format. Un àlbum perfecte per a primers lectors, tot i que poc a poc les històries es tornen més llargues i amb fills argumentals més complexos, un còmic que podrà gaudir qualsevol persona. Nota: Una bona pista per saber si un llibre infantil és bó és que també agradi als adults. 

I si us encanta Hilda després podreu veure la serie de Netflix on el seu dibuixant Luke Perason també ha participat en els storyboards.

Aquí teniu tots els seus còmics en ordre, on podreu descobrir el món màgic que envolta, i si encara voleu més podeu continuar amb les seves novel·les, on el text passa a ser més important i la imatge molt menys. 

Quan vam acabar de comentar l’obra vam descobrir un trol petrificat i vam decidir fer-ne molts trols petits per a que tots tinguessin un trol a casa, això si, li vam posar una campaneta per si per la nit decidia deixar ser de pedra…

No deixeu de llegir Hilda, aquesta nena de cabell blau que ens endinsa a seu món màgic i ens transmet amor pels animals, els boscos i la natura

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *