IMG-20220721-WA0013
IMG-20220721-WA0011

Dijous de 16:30h a 17:30h

 P3 – 6è

20€ per alumne/ mes

Mínim 10 nens

Places per odre d’inscripció. 1 grup 10 nens i nenes. Per a que surti un segon grup seran necessaris 20 nens o nenes. Es crearà una llista d’espera fins arribar als mínims necessaris per crear cada grup.

Inici a l’octubre

Herois

En l’extraescolar d’HEROIS l’esportista passarà per un procés d’autoconeixement on aprendrà els pilars bàsics per portar una vida saludable.
El que busquem aconseguir amb HEROIS és el que qualsevol pare/mare vol per al seu fill/filla, que sigui FELIÇ i estigui SALUDABLE.
 
Per assolir-ho treballarem amb un mètode que reuneix els 3 pilars bàsics de la salut, l’entrenament, l’alimentació i la gestió de les emocions. Per tal d’assolir els objectius principals, LA DIVERSIÓ i la relació positiva entre l’esportista i la vida saludable, l’entrenament esdevindrà l’activitat principal de l’extraescolar, de manera que l’alimentació i la gestió emocional estaran presents de forma complementària.
 
L’entrenament consistirà en desenvolupar diferents habilitats motrius i patrons de moviments bàsics, com ara exercicis de força i agilitat, a través de circuits, jocs i activitats.
 

Dimarts de 16:30h a 17:30h

P5 – 6è

25€ per alumne/ mes

Mínim 9 nens

Places per odre d’inscripció. 1 grup 9-12 nens. Per a que surti un segon grup seran necessaris 18 nens o nenes. Es crearà una llista d’espera fins arribar als mínims necessaris per a crear un nou grup.

Inici a l’octubre

Petits inventors

En aquest extraescolar proposarem activitats per que els infants explorin amb una mirada curiosa, perfeccionin les seves habilitats manuals a través de la construcció d’enginys adaptats a les capacitats dels infants, així com en l‘experimentació artisticocientífica. Incorporarem elements relacionats amb les manualitats clàssiques, iniciació al bricolatge, circuits elèctrics simples, experimentació. 

Es combinaran activitats on els infants s’emportaran la creació i d’altres activitats de caire experimental o amb materials reutilitzables, per tant no sempre s’enduran creacions cap a casa.

QUÈ FAREM?
• Experimentació científica
• Pensament lògic
• Manualitats
• Construcció
• Electrònica bàsica

EXTRAESCOLAR RECOMENADA PER A:
• ments inquietes
• petits inventors que els agrada construir i imaginar
• observadors
• investigadors
• curiosos
• els que els agrada muntar i desmuntar

 

1 divendres al mes

23 de setembre

7 d’octubre — Visita autor Artur Laperla

4 de novembre –2 de desembre

 2n i 3er Trimestre amb dates per concretar.

3er -6è

Gratuït – Material per les activitats facilitada per l’AFA Escola Guerau de Jorba

Llibres facilitats per el Bibliobús Montserrat


Club de lectura
"La millor colla del món"

Hem perseguit fanalets pel riu per veure si es convertien en estrelles, hem viscut naufragis i tsunamis que deixen el cor trist. Junts ens hem endinsat en més de 20 històries i aquest any hi tornem!

Al club de lectura llegim tots junts una obra durant un mes i un divendres a la tarda ens trobem per a fer tertúlia i compartir la lectura. Parlem dels personatges, del que ens ha agradat o sorprès, de les il·lustracions i de tot el que envolta aquell llibre. Després de la tertúlia fem una petita activitat que té a veure amb la història del llibre. 

Aquest any tindrem la visita de l’il·lustrador Artur Laperla!

1 cop al mes

Data per determinar

Gratuït 

Llibres facilitats per el Bibliobús Montserrat

Expliquem un conte?
P2-2n

Durant l’activitat volem que les nenes i els nens de l’escola puguin gaudir d’escoltar contes infantils i poder posteriorment fer un debat d’uns 10 minuts. Les nenes i nens de 1er i 2n podran si volen tenir el llibre a casa per a poder fullejar-lo o llegir-lo abans i així fomentar la lectura independent o acompanyada d’un adult.