Com va anar el repte lector 2022?

Durant l’estiu amb l’AFA vam llençar el Repte lector de l’estiu, consistia en llegir entre 1 i 6 llibres (al menys) durant l’estiu. 18 nenes i nens han superat el repte i van portar el seu passaport amb les lectures fetes durant l’estiu. 

Al final de la reunió del club de lectura de setembre vam repartir els premis per la seva participació i vam sortejar un premi de 30 euros per gastar en la llibreria entre els 18 lectors i lectores. Va guanyar la Marina! Felicitats! I aquests són els llibres que s’ha comprat a la llibreria! 

lecturapremis

Aquestes són algunes de les lectures que van fer les nenes i nens durant els mesos d’estiu i que van compartir al grup de lectura:

La primera sessió del grup de lectura ens va servir per parlar dels llibres llegits durant l’estiu, compartir que ens va agradar de les lectures i després vam llegir dos llibres: Si vens a la terra i ¿Hay alguién ahí?: preguntario interplanetario para terrícolas inteligentes. Les lectures ens van servir per explorar la terra des de fora, des de la visió del bibopes (habitants de bibopia) i intentar respondre moltes preguntes del que vol dir ser humà, del que sentim i fem. Un llibre genial per filosofar amb els infants i no tant infants. 

 

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *