Club de lectura: Y entonces nos perdimos

El darrer dia 21 de Gener vam comentar l’obra Y entonces nos perdimos dins del club de lectura: La millor colla del món

La història comença amb un pacte, seguir els fanals fins al final, sense mirar enrere ni tornar a casa. Al més pur estil dels vuitanta amb les seves bicicletes un grup de nois està decidit a seguir el camí dels fanals que es llancen a l’equinocci de tardor fins al final, per veure si son certes totes les llegendes que s’expliquen.

El punt d’inflexió succeeix al pont que els seus pares han prohibit travessar, només dos ho fan i a partir d’aquell moment el món màgic s’apodera del llibre al més pur estil Miyazaki. 

Aquesta novel·la gràfica creada per Ryan Andrews i editada per Astronave (no us perdeu aquesta editorial en quant a novel·les gràfiques) ens atrapa amb els seus colors i la seva màgia. Com si d’una pel·lícula es tractes cada escena té una tonalitat característica. A través de la història narrada pel Ben veure’m com a relació amb el Nathanel es va transformant. 

Una novel·la que ens ha servit per parlar de Bullying, d’amistat, d’aventures, de màgia i monstres. 

Els nens del club han coincidit en que estaran atents al que publiqui aquest autor ja que en general han gaudit de la novel·la gràfica, encara que ha estat complicada de llegir per la majoria. 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *