Club de lectura: Visita de l’Autor il·lustrador Artur Laperla

El divendres 7 d’Octubre vam rebre la visita de l’autor i il·lustrador Artur Laperla al grup de lectura “La millor colla del món”. Durant l’estiu les nenes i nens del club van estar llegint còmics de l’autor com Felix i la Calcita, 4 cobais mutants i Super Patata. 

Durant la sessió vam poder fer-li preguntes sobre la seva professió com autor i il·lustrador, vam conèixer millor com fa els seus dibuixos i quin procés segueixen fins arribar a nosaltres en forma de còmic i també vam descobrir d’on treu la imaginació per a crear les seves històries. 

Tot seguit vam crear la nostra super patata amb patates i molta imaginació. L’Artur també va fer dibuixos personalitzats als còmics que havien portat de casa o en un full a totes les nenes i nens que ho van demanar. 

Va ser una tarda molt bonica i que de ven segur que recordaran molts dies, una oportunitat molt bonica de conèixer d’aprop la feina d’un autor que ens agrada tant. 

Aquesta visita va ser possible gràcies a la gestió del Bibliobús Montserrat i l’Ajuntament de Jorba que van fer possible demanar la subvenció de la Institució de les Lletres catalanes amb el programa Lletres en Viu. 

També donar les gràcies a l’autor per la seva proximitat!

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *