Club de lectura: El bot del dr.Bombard

El darrer divendres dia 12 de novembre vam tenir el plaer de comptar amb l’autor del llibre que vam llegir al Club de lectura. L’Oriol Canosa ens va acompanyar al club i li vam poder fer preguntes sobre el llibre i sobre l’ofici d’escriure. 

Tots teniem en ment el mateix, el final del llibre va ser potser el que més va sorprendre a la majoria. Així que no farem spoilers, però si no l’heu llegit us el recomanem.

 

El bot del dr.Bombard — Oriol Canosa

El llibre ens parla d’un naufrag que té la serenitat de gaudir d’aquest imprevist amb calma, això fa que pugui sobreviure sense problemes a alta mar. La història està basada en un fet real, la del Dr.Bombard que a mitjans del segle passat va decidir convertir-se en naufrag voluntari i creuar l’atlàntic per demostrar que és podia sobreviure a un naufragi si es tenien els coneixements adequats i no es perdia la calma. El doctor va decidir emprendre aquesta aventura després de tractar varies vegades a persones que provenien d’un naufragi a la seva petita consulta d’un poble coster a França. 

La visita de l’Oriol Canosa ha estat possible gràcies a la Institució de les Lletres Catalanes dins de la convocatòria de Lletres en viu. Gràcies al Ajuntament de Jorba també per facilitar tot el procés i fer possible la visita. Aquesta activitat s’ha gestionat a través del Bibliobús Montserrat i l’AFA Escola Guerau de Jorba.

16298848_471089509728300_6927692475542923443_n
Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *