CAMPUS ESPORTIU D’ESTIU

Benvolgudes famílies! 
S’apropa l’estiu i és hora de pensar en el Casal d’Estiu. Des de l’AFA us volem presentar la nostra proposta per a que sigui un estiu inoblidable!
 
El Casal esportiu de Copons es desdobla per oferir també el mateix Casal de qualitat i ple de diversió a la nostra escola. 
Us adjuntem la seva proposta.
 
Com podreu veure s’amplien les setmanes de servei respecte altres anys; aquest any són 6 setmanes les disponibles: l’última setmana de Juny, tot Juliol i la primera de setembre.
 
 
És un Casal amb una proposta molt interessant que aposta per l’esport i la salut com a eixos centrals, amb un programa divertit i dinàmic. 
 
Els preus del Casal estan recollits al pdf adjunt. Com veureu s’inclou un descompte important de 10€ per les famílies que formeu part de l’AFA de l’escola. Aquest descompte és possible gràcies a una subvenció que ens ha atorgat l’Ajuntament de Jorba, que podrem gaudir aquest any. També hi ha descompte per germà. 
 
PREU / SETMANA CAMPUS de 9:00h a 13:00h
 
60€/setmana 
Empadronat a Jorba 50€/setmana

Socis AFA de l’Escola Guerau de Jorba 50€/setmana

Socis AFA Escola Guerau de Jorba + Empadronats a Jorba 40€/setmana

10% descompte germà/na

SERVEI d’acollida de 8:30h a 9:00h = Gratuït
SERVEI de carmanyola (de 13:00h a 15:00h)= 5€/dia
SERVEI de tardes (fins les 17:00h)= 20€/setmana
 
 
El servei de Carmanyola i el servei de tardes només seran possibles si hi ha un mínim de 6 nens o nenes inscrits al servei. 
 
A més a més tots els esportistes que han assistit al Campus podran participar a l’acampada que es farà la nit del 28 al 29 de Juliol i a la festa d’acomiadament del dia següent. Aquesta activitat té un cost de 10€ que es pagarà a part del Campus.
 
El dia 16 de Maig es durà una xerrada informativa per a les famílies que tinguin interès en apuntar-se al Campus. Serà a la Sala Polivalent de Jorba a les 19:30h. 
 

Podeu conèixer més sobre el Casal i el seu projecte al seu lloc web, així com inscriure’us al Casal:

https://www.campusesportiucopons.com/

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *